Един от последните промишлени обекти на Бургас, култовият завод СПАРТАК АД е създаден през 1928 г. Спартак АД произвежда метални изделия и вентилаториметални палети, метални каси, сейфове, вентилатори.

Една екстра е производството на стандартна продукция и метални продукти по заявка и чертежи на клиента.

Бургаските промишлени вентилатори са известни със своето качество.

Промишлени вентилатори и метални изделия

Какво представляват вентилаторите:
Вентилатори са специлизирани уреди за създаване на поток в газове. Произвеждат се с различно предназначение – битови и промишлени вентилатори. Уредите намират приложение в различни видове техника, за реализация на различни технологии.

Интерес сред търговци в България и света предизвиква и различни модификации, за част от които не сме чували: покривни вентилатори, осеви вентилатори,  канални вентилатори, центробежни вентилатори. Изгодни цени за горелки, каси за оръжие, кормилни колонки и багерни кофи.

Когато започнахме работа по оптимизаране на сайта на завод Спартак, много ни се искаше да се напише”

Завод Спартак – промишлени вентилатори.

В последствие обаче размислихме, защото се оказа, че посоченият вид продукции е само малка част от всичко, което може да се предложи.

С две думи: Спартак е производител на промишлени вентилатори, предназначени за  индустриална вентилация за промишлени помещения.

Вентилатори за ниско и високо налягане, центруфугални вентилатори, прахови и покривни такива.
Центробежни вентилатори, които разпръскват …. какво ли не, и най-важното: Спартак АД може да произведе вентилатори по поръчка. Последното означава, че може да предоставите свой чертеж и/или идея, а екипът на бургаската фирма да създаде най-перфектното ваше съоръжение. Такова, каквото другите не могат да ви предложат.

Да кажем и няколко думи за този блог. Много журналисти и ПР-и го наричат сайт за Бургас, и считат, че едва ли не това е медия. Истината е, че всички публикации имат единствената цел да качат рейтинга на определен интернет сайт на наши клиенти, така както е със завод Спартак.

Защото ние всъщност сме една 17-годишна фирма, която изработва интернет сайтове, уеб дизайн и уеб базирани решения за бизнеса. Оптимизация на сайт е само една от нашите услуги. Често пропускаме да сложим нашите сайтове в портфолиото си, но това е просто част от работата ни, защото обущарят ходи бос :))

Share This:

Comments are closed.