Виктор Калев, любимец на нашия екип и на много българи, е щастлив.

Според публикации в медиите, които се въртят от няколко дни, мъжът, който облече най-много булчински рокли в последните 11 години, може би тайно спрята сватба. Той се е кротнал, твърдят запознати, и е безкрайно щастлив с любимата си.

Виктор Калев

Снимка https://webnews.bg

Противно на очакванията, Виктор Калев, който беше не един популярен политик или актьор, бил доста затворен. Едва ли някой, виждал го в ролята на Деса Поетеса, може да си представи това.

От около месец, Виктор Калев се включи в журито на Като две капки вода. Според нас, а и според феновете на предаването, той дава едни от най-адекватните бележки. Самият Виктор би стоял чудесно в ролята на всеки един от представените образи.

Той е известен имитатор и това е предпоставка да дава действително безристрастни пояснения. Изявявал се в на много сцени – в Бургас, в Пловдив, и други.

Преди няколко години, Калев майсторски пресъздаваше образа на Лили Иванова. Не си спомням добре, но може би това беше и причината Примата на българската поп музика да се разсърди сериозно на Шоуто на Слави.

Share This:

Comments are closed.