Как да полагаме грижа за ставите!

  • Необходимо е да увеличим ставната подвижност и намалим сковаността
  • Да използваме лекарствени препарати, които да съдействат за възстановяване на ставния хрущял
  • Нещо, което да подобрява механичните свойства и устойчивостта на ставите

Проензи Рапид Плюс – използвайте този революционен продукт за една цялостна и ефективна грижа за вашите износени стави. Препаратът има 5 съставки – съдържа забележителна комбинация от  глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, Босвелин, колаген тип II и витамин С.

Храненето и начинът на живот са от особена важност за запазване на ставите здрави. Пушенето, например, следва да се избягва, тъй като намалява доставянето на кислород до тъканите като цяло, включително и в ставната капсула.

Балансираната диета, която включва пълнозърнести продукти и изобилие от свежи плодове и зеленчуци носи положителен ефект за здравето на ставите.

Витамините Е и С, а така също и селенът, са полезна добавка в борбата със свободните радикали. Калцият и витамин D са от особена важност за заздравяването на костите.

В допълнение към това, специализирани хранителни добавки, съдържащи глюкозамин могат да допринесат за поддържането на ставите здравиПрочети още на: Как да предпазим ставите си – потърсете в Интернет и ще откриете полезни съвети

Share This:

Comments are closed.