Здравето е вечен елемент на нормалния начин на живот. Пандемията е нещо, което идва и си отива. Човечеството се отърсва от стреса на затварянето, укрепва и продължава.

Дали естественият имунитет се е засилил. Дали сме станали по-устойчиви на много други вируси и сезонен грип. Някак си ги забравихме и спряхме да се притесняваме от тях.

Вече сме февруари и навън е нормално студено. Още през есента, с първите повеи на студа, много от нас се взеха в ръце и подсилиха своето здраве. Потърсиха препарати, медикаменти и хранителни добавки, които да повишат естествените ни защитни сили.

Има многи природни средства и препарати, които да се използват, и които силно се препоръчват от специалисти.

Диети и хранителни добавки за здраве

Всчики сме наясно, че имаме огромен късмет да сме във времена, в които можем да открием много информация относна начините, по които да защитим здравето си.

Отвари, чайове, тинктури, лекарства и хранително добавни помагат да засилим своята имунната система. Това гарантира, че ще можем да избегнем заболявания. Прилагането на диета също е доста популярно.

Много специалисти твърдят, че добавките за повишаване на имунитета, които с широко разпространени, както е Тибанол, имат огромно значение за здравето.

Какво са добавките за имунитет?

здраве
Природни продукти за здраве

Една от най-популярните форми на съществуване на хранителните добавки за по-силен имунитет са хапчетата и капсулите. Такива са аи витамините, и минералите, и всичко, за което си помислите.

„Те се предлагат в индивидуална витаминна форма като витамин D или C, а може да са патентована смес, която комбинира множество хранителни вещества в едно като цинк, витамин С, витамини от група В, селен и други“, продължава Бест.

Основното, което правят добавките, е да намалят риска от цитокинова буря – реакция на имунната система, която води до разболяване. Те имат противовъзпалителен характер и засилват устойчивостта на организма срещу болестотворните микроорганизми, попаднали в него по един или друг начин.

През октомври д-р Антъни Фаучи коментира, че витамините D и С са единствените наистина ефективни добавки за имунитет, които трябва да се приемат.

Share This:

Comments are closed.