Хавайската модна марка De la Rosa, съчетава елегантност и гъвкавост в своите сватбени рокли, които надхвърлят представите за традиционните булчински рокли.

Модерен романс

Модната линия De la Rosa, чрез своите силуети и блясък, е успяла да предостави това, което булките в наши дни търсят, но трудно намират – гъвкавост. Противопоставяне на стилът на принцеса, включващ в себе си бюстиета и блясък навсякъде.

Дизайнерката Рейчъл Флеминстър посочва, че е искала да изгради по-небрежен подход към булчинските рокли – съчетание от шик, безвремие и да е лесно за носене. Тя е от Калифорния и е усъвършенствала уменията си в дизайна за Bebe and Juicy Couture, преди да се премести в Оаху.

De la Selva е нейната първа пълна колекция. Половината от колекцията се състои от плъзгащи се сатенени официални рокли с тънки презрамки, драпирани деколтета и гол гръб, подходящи за различни поводи.

Елементи за всеки ден

Останалата част от колекцията включва елементи, които могат да станат част от всекидневният гардероб. Полата Renata, съчетана с тениска и обувки с нисък ток,  е идеална за постигане на „high-low“ визия. Прозрачната блуза Bella, изглежда невероятно както с дънки, така и с рокля. Част от колекцията е панталонът с висока талия и широки крачоли, в съчетание с тънък блейзър.

Елементите от колекцията са направени по поръчка в нейното студио. Повечето са изработени от копринен крепдешин (естествена коприна) или сатен. Усеща се влияние от Латино културата. De la Rosa, което в превод от испански означава „на розата“, е името на майката на Флеминстър, която я е научила да шие на 12.

Плановете на Флеминстър, са да разшири колекцията си със свежи силуети и някои консервативни варианти. Независимо от стила, тя желае булките да се чувстват красиви и себе си. Твърди, че роклята никога не трябва да поставя момичето в сянка и че то трябва да изглежда още по-добре в нея.     

Аки търсите чудесни булчински рокли в Бургас, търсете сватбен център Брилянтин.

Share This:

Comments are closed.