Румънеца и Енчев  посрещат C-Block с любимата кола на Брус Уилис и Даниел Крейг и с луксозен обяд в Бояна 

Хип-хоп дуетът, който се занимава с организацията на посещението на C-Block у нас през април, реши да осигури три пълноценни часа за гостите в столицата, преди  първото участие в Пловдив. Румънеца и Енчев ще посрещнат Robert Peal (Робърт Пийл) и Jeanine Love (Жанин Лав) на летището с атрактивен автомобил – „Кадилак Ескалейд“, който е изкушил ред български и чуждестранни звезди с внушителния си вид, бидейки притежание на Димитър Бербатов, Дейвид Бекъм, Брус Уилис , Даниел Крейг…

Следващата стъпка от тричасовата програма ще бъде посещение на реномираното заведение с изискани мебели Casa Boyana в квартал Бояна, известно със своята уникална кухня висок клас. Немската хип-хоп и евроденс формация ще си поръча меню предварително, като може да избира сред селекция от fine-dining ястия с диетичен и здравословен характер – бутикови италиански пасти, пресни риби и рибни деликатеси и други.

румънеца и енчев

C-Block пристигат в България в края на април, за да изпълнят на живо най-големите си хитове, които вече 20 години не напускат радиоефира и денс клубовете. Формацията, която се свързва с емблематичните „So Strung Out”, “Time Is Tickin’ Away”, “Keep Movin’” и “Summertime”, идва в състав Robert Peal (Робърт Пийл) и Jeanine Love (Жанин Лав) и ще стартира от Пловдив на 24.04., клуб „Планет“. На 25.04. музикантите ще се превърнат в подарък както за феновете, така и за рожденика – Burgas Plaza Mall, който навършва 6 години. Част от празника ще бъдат и изпълненията на Михаела Филева. Същата вечер C-Block ще разтърсят варненския клуб „Планет“. Турнето се организира от Select Music Media.

За всички, които обаче не са големи фенове на черната музика, на фолка и изобщо на цялата тази комерсиализация на женския чар – просто се разходете до Бургас Плаза. Пийте по едно кафе, ако не вали. Чакат ви атракции и големи намаления на спално бельо, на бански за момчета, на пердета и протектори за матраци.

 

Share This:

Comments are closed.