Неделнишката паника обхваща трудениците около 18 часа и обикновено има затягащо и позитивно влияние върху вечерите и нощите, и слага началото на новия ТуДу списък. Дори Онази сватба, на която присъствахме и за която търсихме цял месец подаръци е в далечината.

Паниката дава шанс да осъзнаем, че е добре в неделя вечер да си спомним, че утре сме в офиса, на среща, имаме за приключване проект и съответно е добре да минем на щадящ режим.

Еуфорията от уикенда е изминала и всички предстоящи събития в понеделнишкото утре се отразяват позитивно върху живота в неделя вечер.

В началото наум, след това на глас, след това на лист създаваме един бегъл план, наречен ТуДу списък :), който в края на вечерта приема едни надеждни очертания. Вече знаем кого ще приемем и кого ще отсвирим в началото на седмицата.

По-късно същата вечер, но не толкова късно колкото в петък и събота, се напъхваме в хладното спално бельо, след като сме окачили своя бански, плувни шорти и мокри хавлии за плаж на терасата.

Обикновено в този ТоДу лист, който правим със задачки за понеделник присъстват спешните задачи, пропуснати предната седмица. Няколко идейки за елементи, които ще пропуснете:

Успокоихте ли се? И ние, след като пускаме като илюстрация тази картинка, която да е като напомняне и фон за Оня списък:

списък със задачи

 

Share This:

Comments are closed.