Малка черна рокля – една дреха, символ на традицията и елегантния минималистичен стил.

През годините тази Дама стоеше изолирана и на оня пиедистал, на който стоят самотни богините. Сега вече смело можем да заявим, че малката черна рокля има компания. Това е Онзи игрив малък черен мъжки слип.

Винаги на мода, леко невидим, но елегантен и подходящ както за обличане, така и за събличане.

Тенденция 2017 показа, че класическото е отново на мода, а всъщност то и никога не е отпадало. Подходящ е за всеки цвят на кожата, за всеки загар и всяка възраст. Малкият черен мъжки слип ви оправи официално облечен, дори и да е единственото парче плат по тялото.

Предпочитано мъжко бельо от мъже на всяка възраст, този тип дреха е задължителен, защо не и съществен елемент от гардероба на всеки мъж.

Има няколко причини тази дреха да е стане част от вашата вечно-на-мода колекция. И това важи особено, ако сте традиционалисти, ако обичате вещите си и сте от тези, които трудно се разделят с тях.

Първо и преди всичко в малкия черен слип всяка фигура изглежда тюнюнгована, или най-малкото обгрижвана във фитнеса или в спортната зала.

Второ, в дребните долни гащи изглеждате леко гаменски, все едно това са вашите юношески гащи, но вие сте малко поотраснали.  За много дами в това има нещо секси, нещо непреодолима и може би … де да знаем.

Третият, направо убедителен, аргумент е, че всеки бранд има свой вариант на малкия черен слип.

Бельото си е отвсякъде мултифункционално. Естествено елементите могат да са различни – от тънка оранжева или зелена ивичка, през „кръпка” от друг плат, но винаги с основен черен цвят. Широк едноцветен ластик, тънки ивици, описващи интимната област на мъжа.

Предлагаме няколко варианта на малка черна рокля, които са на класически големи актриси. А може би след време в тези колекции ще попаднат и такива на български производители и дизайнери.

малка черна рокля одри хепбърн малка черна рокля коко шанел

Share This:

Comments are closed.